Logo

Pieni mutta tehokas

Tutustu Nilfiskin mini-teollisuusimureihin
Mainio suorituskyky, kestävyys ja joustavuus. Pienikokoinen

Yksinkertaisesti monipuolinen tehopakkaus

Älä anna niiden koon hämätä. Uusi mini-teollisuusimureiden valikoimamme vastaa kaikkiin tarpeisiisi. 


Nilfiskin uudet mini-teollisuusimurit tekevät vaikutuksen. Sama teho, turvallisuus ja kestävyys kuin suuremmissa imureissamme, mutta se on pienempi ja joustavampi. Valikoima koostuu neljästä eri mallista, jotka sopivat teollisuudenaloille, joilla on erityistarpeita ja ylivoimaisia haasteita, kuten elintarvike-, rauta- ja metalliteollisuus, lääketeollisuus ja valmistusteollisuus. Ne täyttävät luonnollisesti kaikki vaarallisen, syttyvän ja sähköä johtavan pölyn turvallisuusvaatimukset ja varmistavat turvallisen, pölyttömän ympäristön. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luottaa sanaamme – kaikki imurimme ovat kolmannen osapuolen sertifioimia maailmanlaajuisten turvallisuusmääräysten mukaisesti (ATEX, ACD,CIID2, L-H-luokka)

 

Kompakti ja tehokas

Mini-teollisuusimuri tarjoaa täydellisen yhdistelmän turvallisuutta, edullisuutta ja vertaansa vailla olevaa imukykyä. Lisäksi:

  • Nilfiskin Mini-teollisuusimurit mukautuvat yksilöllisiin siivoustarpeisiin joko itsenäisesti tai suurempien imurien täydennyksenä. 
  • Jokainen kone voidaan varustaa erilaisilla lisävarusteilla tiettyihin käyttötarkoituksiin ja puhdistamiseen. 
  • Erittäin helposti liikuteltavan rungon ansiosta Nilfiskin Mini-teollisuusimurit sopivat ihanteellisesti pisteiden siivoukseen ja siirtämiseen osastojen välillä. Kompakti rakenne mahdollistaa lisäksi tehokkaan siivouksen hankalimmillakin alueilla.

Ensimmäinen tärkeä turvallisuusaskel? 
Lataa maksuton opas

Kaikki, mitä olet aina halunnut tietää turvallisuusmäärityksistä (mutta pelkäsit kysyä). Täydellistä. Kattava työkalupakki, joka sisältää myytinmurtajia, erittäin hyödyllisiä näkemyksiä ja yllättäviä faktoja. Toimii turvallisuusoppaana tietyssä tuotantolaitoksessa.

 

Kaikki pölynimureiden valmistajat voivat käyttää termiä "räjähdyssuojattu". Myytti vai totuus? Testaa tietämyksesi ja tarkista kaikki oikeat vastaukset (ja paljon muuta) oppaastamme.

 

Suojaa palavat aineet ja lataa turvallisuusoppaamme.

 


Kuulostaako kiinnostavalta? Ota meihin yhteyttä!

Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä Mini IVS -teollisuusimureistamme, varaa tapaaminen ja juttele kanssamme.

 

Myyntiasiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään parhaan ratkaisun sinulle ja yrityksellesi.