Logo

Lille, men kraftfuld

Hils på vores nye mini-industristøvsugere.
Maksimal ydeevne, sikkerhed og fleksibilitet. Minimal størrelse

Lille men kraftfuld

Lad dig ikke narre af størrelsen. Opfyldelsen af dine behov er indbygget i vores nye serie af mini-industristøvsugere. 


Nilfisks nye mini-industristøvsugere er små, men kraftfulde. De kombinerer kraft, sikkerhed og holdbarhed fra vores større modeller i et mere kompakt og fleksibelt format. Serien består af fire forskellige modeller, der er perfekte til brancher med specifikke behov og udfordringer, såsom fødevarer, jern og metal, lægemiddelindustrien og produktion.


Disse støvsugere opfylder alle nødvendige sikkerhedskrav for farligt, brændbart og ledende støv, og sikrer et sikkert, støvfrit miljø. Desuden har alle vores støvsugere tredjepartscertificeringer, som bekræfter deres overholdelse af globale sikkerhedsbestemmelser (ATEX, ACD, CIID2, L-H klasse).

 

Mere fleksibelt format

Med vores mini-industristøvsugere får du den perfekte kombination af sikkerhed, prisvenlighed og stærk sugeevne. Og der er mere:

  • Nilfisks mini-industristøvsugere er fleksible og kan tilpasses til dine unikke rengøringsbehov, enten som selvstændige enheder eller som et supplement til større støvsugere. 
  • Hver maskine kan suppleres med forskelligt tilbehør til specifikke opgaver.
  • Det mobile design gør dem ideelle til rengøring af små områder og nem at flytte mellem afdelinger. De kan også nå selv de mest svært tilgængelige steder for effektiv rengøring.

Ønsker du sikker rengøring? Download vores gratis vejledning.

Opdag alt, hvad du behøver at vide om sikkerhedsspecifikationer - uden frygt eller forbehold. Vores vejledning er ikke bare en informationskilde; den er din ultimative guide til at sikre dig selv og dit produktionsanlæg. Få klarhed over myter, værdifuld indsigt og uventede fakta, pakket ind i et værktøjssæt, der vil styrke din sikkerhedsstrategi.

 

Er "eksplosionssikker" bare et markedsføringsgreb, eller er det faktisk sandt? Udfordr din viden og find de ægte svar, samt meget mere, i vores vejledning.

 

Grib chancen for at styrke din viden og handling. Download vores sikkerhedsvejledning nu og få kontrol over håndteringen af brændbare materialer.
 

 


Lyder det interessant? Så lad os tage en snak!

Hvis du ønsker, at vi kontakter dig om vores Mini IVS-industristøvsugere, så book et møde, og lad os tage en snak.

 

Vores salgseksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og din virksomhed.